Logo Once for ALl
Logo Spie Belgium


Doelen


SPIE is genoteerd op de beurs in Parijs rond het kader van externe en interne audits. Daarom is SPIE verplicht informatie te verzamelen over de bedrijven waarmee ze een samenwerking aangaan. SPIE Belgium beschouwt CSR (Corporate Social Responsability of maatschappelijk verantwoord ondernemen) als de kern van haar activiteiten en strategie en heeft een beleid voor duuzame ontwikkeling opgezet en geïmplementeerd op het platform Once For All.

Objectif SPIE Belguim
Protection SPIE Belguim

Dit kwalificatieproces werd ontwikkeld in samenwerking met Once For All om ervoor te zorgen dat SPIE Belgium samenwerkt met partners die deze ambitie voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid ook ondersteunen en die aan alle wettelijke vereisten voldoen.

SPIE Belgium heeft Once For All gekozen om de kwalificatie en de nodige attesten en certificaten van haar onderaannemers te controleren.

Once For All is het Europese netwerk dat de compliance en het beheer van de productieketen vereenvoudigt. Once For All biedt de digitale oplossig en diensten aan die de relaties tussen klant en onderaanemer bevordert en beveiligt.

Voordelen

Documents légaux SPIE

Uw wettelijke documenten controleren

Alertes SPIE

Preventieve waarschuwing wanneer uw documenten vervallen

RSE SPIE

Uw verplichtingen betreffende CSR (corporate social responsability), gezondheid en veiligheid beoordelen

Aangeleverde documenten 

Na registratie op het platform kunt u de vereiste documenten voor Spie aanleveren : Wanneer uw registratie voltooid is. Beantwoord de vragen en bezorg de documenten die vereist zijn voor uw samenwerking met SPIE.

AAT_DE
Qualif ST_DE
Resp civile_DE
VCA_DE
previous arrow
next arrow

Gemakkelijk registreren

Registratie is helemaal gratis. 

Als onderdeel van onze huidige of toekomstige zakenrelatie zal SPIE de kosten van het Once For All-platform dekken, zodat uw bedrijf kan deelnemen aan dit nieuwe proces

Logo Once for All

SPIE Belgium

Rue des Deux Gares 150/152, 1070

Anderlecht, Belgique

Jan Mauquois

jan.mauquois@spie.comOnce for All

Picardstraat 7/100

1000 Brussels

support.belgium@onceforall.com

© 2022 Once For All